Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı’nın seçim otobüsüne taş atan 3 genç kaçtı, otobüsün camları patladı.
Olay Konyaaltı sahil yolu üzerinde meydana geldi. Subaşı’nın seçim ofisinden yapılan açıklamada bugün saat 15.50 sıralarında, seçim çalışması yapan Subaşı’nın ,Hüseyin Çantay yönetimindeki 07.ACG.61 plakalı seçim otobüsüne sahil tarafından peş peşe taşlar atıldığı bildirildi. Olayı gören 3 çocuğun ifadelerine göre, denizden çıkan ve arkalarında kırmızı renkte sırt çantaları bulunan 3 genç, daha sonra şehir istikametine koşmaya başladılar. O sırada sahilde cadde üzerinde devriye görevi yapan Yunus Polislerinin peşlerine takıldığı gençler yakalanamadı.
Adana ve Mersin’de bombalamalara kadar varan olaylarla seçim ortamını kirletmeye çalışan provokatörlere önce siyasi partilerin fırsat vermemesi gerektiğini söyleyen ve olayı Elmalı’dan Antalya’ya dönerken duyan bağımsız
Subaşı, daha önce de Kaş’da kaza sonucu kaybettikleri İrfan Aydemir ile ilgili soruşturmanın hala tamamlanmamış olmasından da büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Bu kazaya sebep olanların henüz ifadelerinin bile alınmamış olduğunu üzülerek duyuyorum" dedi.
Öte yandan otobüsü taşlayan zanlıların bulunabilmesi için Mobese kameralarının incelemeye alındığı bildirildi.