Adana Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde öğrenim gören ilkokul çocukları için, karne gününde sürpriz yaptı ve eğitici, öğretici, eğlenceli kitap setini karne hediyesi olarak dağıttı.
Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile Adana Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na bünyesinde faaliyet gösteren Büyükşehir Atölye Ekibi’nin iş birliğiyle Aladağ, Ceyhan, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe merkezlerinde ilkokul öğrencilerine hediye dağıtıldı. Çocukların yaz tatili boyunca yararlanabileceği, okuyabileceği ve öğrenirken eğlenebileceği özelliklerde hazırlanan kitap seti, öğrencilere karne hediyesi olarak dağıtıldı.
Okul müdürleri ve öğretmenlerinin karne dağıtmak için hazır bulunduğu okul bahçelerinde öğrencilere sürpriz yapan Atölye Ekibi, çocukların sevinç çığlıkları ile karşılaştı.
Okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler, memnuniyet ve sevinçle karşıladıkları uygulama için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkürlerini ilettiler.