AK Parti Çorum Milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, şoför ve nakliyeciler esnafından talep geldiği taktirde her iki kesime yönelik toplu konut projesi hayata geçirebileceklerini söyledi.
AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Ayhan Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Şoförler ve Nakliyeciler Odası’nı ziyaret etti. Karaca, ziyarette oda başkanı Tahsin Şahin ile görüştü.
AK Parti’nin iktidarında yapılan en büyük yatırımları arasında TOKİ projelerinin bulunduğunu dile getiren Karaca, TOKİ projeleriyle birlikte binlerce dar gelirlinin ev sahibi olduğuna dikkat çekti. Karaca, projelerle sadece insanların ev sahibi yapılmadığını, aynı zamanda büyük bir sosyal sorumluluk projesine imza atıldığını ifade etti.
Hitit Üniversitesi’ndeki akademisyenlerin toplu konut ihtiyacının TOKİ tarafından karşılanacağını hatırlatan Karaca, Şoförler ve Nakliyeciler Odasından talep geldiği taktirde projelendirip, bu ihtiyaca karşılayabileceklerini söyledi.
2002 yılından itibaren TOKİ’nin kalıp değiştirdiğini vurgulayan Karaca, “1984 yılında kurulan TOKİ 2002 yılına 43 bin konut üretti. 2002 yılından sonra 650 bin konut üretti. TOKİ’yi başbakanımız direk kendisine bağlayarak daha hızlı hareket etmesini sağladı. TOKİ sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başbakanımızın himayelerinde gelişen bir kurum. Misyonu vizyonu var. Bu misyon doğrultusunda önemli çalışmalara imza attı” diye konuştu.