Hop Dedik Tiyatro Topluluğu’nun “Promosyon 2” adlı oyunu yoğun ilgi gördü.
Sabancı Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna ilgi gösteren izleyici salona sığmadı. 350 kişilik salonda sahnelenen oyunu yaklaşık 500 kişi izledi.
Samet Güler’in kaleme aldığı, Erol Tunç’un yönettiği “Promosyon 2” oyununda Samet Güler, Gamze Şeker, Bekir Kalaycı, Seçil Soykan, Yusuf Çalık, Neval Toy, Ayşegül Aksakal, Oğuzhan Tunç, Mert Tatar ve Kevser Uygun rol aldı.
Alışveriş tutkunluğunu konu eden oyun, izleyenleri saatlerce kahkahaya boğdu. Oyunun finalinde, şizofreni hastası olan kapıcı Tahsin karakteri izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
Tiyatro severler oyunun sonunda bir sürprizle karşılaştı. Oyunun başrol oyuncusu Bekir Kalaycı, kız arkadaşına sahnede diz çökerek evlenme teklifinde bulundu.
Hop Dedik Tiyatro Topluluğu kurucusu ve oyunun yönetmeni Erol Tunç, son günlerde yaşanan olaylara değinerek Mersin’in Tarsus ilçesinde feci şekilde öldürülen Özgecan Aslan ve Ege Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan olayda hayatını kaybeden Fırat Çakıroğlunu anarak, “Yaşanabilir bir Türkiye için tatsız tüm olaylara hop diyoruz” dedi.