Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, 21’inci Ahilik Haftası kutlamalarına verdiği destekten dolayı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a teşekkür plaketi takdim etti.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan Vekilleri Mehmet Ali Alkan ve Süleyman Şahin Başkan Uysal’ı ziyaret etti. Dere, Başkan Uysal’ın her zaman esnafın yanında olduğunu belirterek, “’Esnaf mutlu ise bu mutluluk tüm kente yayılır’ dediniz ve esnafın mutluluğu için ilk günkü heyecanla esnafımızın yardımına koştunuz” diye konuştu. Dere, bununla birlikte 21’inci Ahilik Haftası etkinliklerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti, plaket takdim etti.

AESOB Başkanı, ayrıca, Başkan Uysal’a, inşaatı tamamlanan sivil toplum merkezine AESOB eski Başkanı Abdullah Sevimçok’un adını vererek yaşatması nedeniyle de teşekkür etti. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Uysal, esnafın kent ekonomisinin en önemli dinamiklerinden olduğuna işaret etti. Başkan Uysal, “Gerek kentin altyapısına yönelik yatırımlarımız gerekse de Kaleiçi Festivali gibi uluslararası etkinliklerimiz, turistin kent merkezine gelip, esnafımızdan alışveriş yapmasına katkı sağlama amacı da taşımaktadır. Çevreci Komşu Kart Projemizde dahi komşularımızın biriktirdikleri kredi puanları, Antalya esnafından alışveriş yaparak harcamalarını sağlıyoruz” diye konuştu.