1941 yılında kurulan ve İzmir’in Sosyal ve Sportif hayatında önemli bir yeri olan Kültürpark Tenis Kulübü gerçekleştirdiği basın toplantısıyla yeni adayını açıkladı.

Kültürpark Tenis Kulübü başkanı Osman Savran’ın, kulüp üyelerinin ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda adaylığını açıklayan Göksel Pazarcı, “Kurulduğu 1941 yılından bugüne İzmir’in Sosyal ve Sportif hayatında her dönem önemli bir yeri olan Kültürpark Tenis Kulübü, bir grup arkadaşım tarafından yeni bir anlayış ve prensiplerle yönetilmiştir. Bu dönem öncelikle mali disiplin sağlanmış, üye kayıt sistemi tekrar elden geçirilmiş, ödemeler dengesi sağlanarak kulübümüzün piyasalardaki itibarı tekrar olması gereken seviyelere yükseltilmiştir” dedi.

Önceki dönemlerde yapılan icraatlardan bahseden Pazarcı, “Aynı dönemde, hedeflenen sportif başarıya ulaşmak için kısa ve uzun vadeli programlar yapılmış, neticesinde kadrosunda yaş gruplarına göre çok sayıda milli sporcu ve antrenör bulunduran bir kulüp olmuştur. Takım şampiyonalarında her sene Türkiye’de ilk üç içinde yerini almıştır” diye konuştu.

Yapılan tüzük değişikliği sonrasında iki dönemden fazla görev yapabilmenin önüne geçtiklerini belirten Pazarcı, “Yönetime geldikten bir yıl sonra yapılan oy birliği ile kabul edilen tüzük değişikliğinin ilgili maddesi gereği, “Yönetim Kurulu Başkanlığı’na” iki dönem şartı getirildi ve bu maddenin uygulanması ilk kez Genel Kurul’da gerçekleştirilecektir. Kulübümüzü iki dönem başarıyla yöneten Sayın Osman Savran başkanımızdan bu önemli görevi devralmak üzere, Ocak 2014’te yapılacak Olağan Genel Kurul’da aday olduğumu açıklıyorum” dedi.