AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını bugün merkez Palandöken ilçesinde sürdürdü. İlçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Tarıkdaroğlu, bağlı mahallelerde de temaslarda bulundu.
AK Parti’nin Erzurum’daki seçim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Türkiye’nin en genç Milletvekili adayı olan Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum’da yürüttüğü seçim çalışmaları kapsamında Palandöken ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. İlçe esnafını ziyaret eden Tarıkdaroğlu, 7 Haziran’da Türkiye ve Erzurum için yepyeni bir dönemin başlayacağını kaydederek, bunun için halkın desteğine ve gücüne ihtiyaç duyduklarını ifade etti.
Tarıkdaroğlu, AK Parti hükümetleri sayesinde Erzurum’un hemen her alanda çok sayıda yatırım aldığını anlatarak, “Erzurum’dan bugün sağlık, turizm, eğitim, kültür ve spor şehri olarak bahsedebiliyorsak, bu AK Parti hükümetleri sayesinde olmuştur. Bu büyüme ve gelişme devam etmeli, Erzurum’un ve bölgenin yarınları için AK Partimiz yine iktidara gelmelidir” diye konuştu.
Esnaftan ve vatandaşlardan büyük ilgi gören Zafer Tarıkdaroğlu, daha sonra Köşk Mahallesi’nde temaslarda bulundu. Burada bir taziye evini ziyaret eden Tarıkdaroğlu, cenaze yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.
Tarıkdaroğlu ve beraberindeki partililer, daha sonra ilçeye bağlı diğer mahallelerde organize edilen ev toplantılarına katıldılar.