ORDU (AA) - Çaybaşı ilçesinde su ve kanalizasyon çalışmaları kapsamında, 8 milyon 50 bin liralık yatırım yapıldığı bildirildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğünün ilçelerde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Geride bırakılan 3,5 yıllık sürede Çaybaşı ilçesine içme suyu arıtma tesisi, su alma yapısı, iki içme suyu deposu, 28 bin metre içme suyu hattı ile kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının kazandırıldığını aktaran Yılmaz, gerçekleştirilen yatırımların vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

Yılmaz, Çaybaşı'nda 2017 yılı yatırımlarının devam ettiğini kaydederek, "Çaybaşı ilçe merkezinde 2 bin 700 metre terfi hattı ile İlküvez, Köklük, İçeribükü, Eğribel ve Akbaba mahallelerinde 12 bin metrelik isale hattının yapımı devam ediyor. Önümüzdeki süreçte ise Kurudere Mahallesine yapılacak 10 bin metre şebeke hattını ise yatırım programımıza alarak çalışmalarına başlayacağız." ifadelerini kullandı.