MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamlığı ve belediyesi ile Aile ve Sosyal Politikalar Malazgirt Hizmet Merkezi tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi.

Malazgirt Öğretmenevinde verilen yemek, Malazgirt Müftüsü Bünyamin Gölcü’nün okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ve yaptığı dua ile başladı. Ardından bir konuşma yapan Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, "15 Temmuz şehitleri anma yıldönümü etkilikleri çerçevesinde Malazgirt şehit aileleri ve gazileri onuruna düzenlediğimiz yemeğimize hoş geldiniz. Sizler şehit olan evlatlarınızla ne kadar övünseniz azdır. Bunları bilmenizi ve kesinlikle unutmamanızı sizlerden rica ediyorum. Ne zaman başınız sıkışsa, bir derdiniz olsa veya olmazsa kapılarımız her daim sizler için acıktır ve açık kalacaktır. Unutmayınız ki tüm kurumlarımız sizler için her zaman açıktır ve her daim açık kalacaktır. Şahsım olarak bütün emniyetimiz, askerimiz, jandarmamız, sizler için her zaman kapılarımız açık olacaktır. Bunu bilmenizi istiyorum. Tekrar kıymetli şehitlerinizi rahmetle minnetle anıyorum ve gazilerimizde uzun ömürler diliyorum. Milli beraberlik ve kardeşlik duygularımızın bütünleştiği bu önemli ve anlamlı günde hepinize saygılarımı sunuyorum. Cenab-ı Hak bir daha 15 Temmuz darbe girişimi yaşatmasın. 15 Temmuz şehit ve gazilerimizi de rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Yemeğe cumhuriyet savcıları Selçuk Sezer ve Özgür Özen, Malazgirt Jandarma Komutanı Binbaşı Serdar Uğurlu, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, Aile ve Sosyal Politikalar Malazgirt Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanları, şehit yakınları, gaziler, kurum amirleri katıldı.