Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Ürdün’ün Başkenti Amman’da temaslarda bulundu.
Ürdün’e ziyarette bulunan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Ürdün Yatırım Kurulu Başkanı Muntasır Ukla ile Amman’da bir araya geldi. Ukla’ya konfederasyonun çalışmaları hakkında bilgi veren Nezaket Emine Atasoy, "Türk ekonomisine katkı sağlayarak hem ülkemize hem de dünya ülkelerinin ekonomisine katkı sağlıyoruz. Özellikle Filistin’in bizim için çok önemli ve öncelikli konularımızdan. Filistin’de tüm din mensuplarının barış içinde ve rahatlıkla ibadetlerini yapmalarını ve Kudüs’ün barış kenti olmasını destekliyoruz. Barışa katkı için Ürdün Kralı Abdullah ve Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ın himayelerinde Ankara’da Arap Devletler Ligi ve Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu işbirliğiyle, Barış Kenti Kudüs Konferansı düzenledik ve Ortadoğu’ya barışın gelmesi için bu konferansları düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.
Nezaket Emine Atasoy Ürdün hükümeti yatırım kurulu Başkanı Muntasır Ukla ile görüşmesinde Ürdün ile Türkiye ticari ilişkilere de değindi. Toplantıda Ürdün Krallığı ile Türkiye Cumhuriyeti arasında ekonomik işbirliği yapılmasına karar verildi.