Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğüne Hayırseverler Müjgan ve Serkan Karagöz çifti tarafından bağışlanan, toplamda 200 öğrenciye eğitim verecek olan Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu’nun açılışı törenle yapıldı.

Açılışa Vali Mehmet Ceylan, eşi Zuhal Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan törende ilk olarak Hayırsever Serkan Karagöz konuşma yaptı.

Törende konuşan Vali Ceylan, "Bu güzide okulumuzun hayat bulmasında öncü olan ve evlerini bağışlayarak ilimize bu güzel eğitim yuvasını kazandıran hayırseverlerimiz Müjgan Karagöz’e ve Serkan Karagöz’e şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Açılış töreni, dua okunmasının ardından Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan ile protokol üyelerinin kurdele kesmesi ile son buldu.