Aydın'ın Nazilli ilçesinde aralarında husumet bulunan 2 aile, Muammer Aksoy  Mahallesi'ndeki evlerinin önünde tartışmaya başladı. Tartışma bir süre sonra büyüyerek uzun namlulu silahların da  kullanıldığı kavgaya dönüştü. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine  olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, yaralanan Mehmet Yazıcı'nın (32) hayatını  kaybettiğini belirledi. İki aileden yaralanan 3'ü ağır 11 kişi ise Nazilli Devlet Hastanesine  kaldırıldı. Yaralılardan Ömer Kaygusuz müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay yerinde 2 kalaşnikof marka uzun namlulu silah, bir pompalı tüfek  ve 2 tabanca ele geçirildi. 

BÖLGEYE GİRİŞ ÇIKIŞ YASAKLANDI! 

Öte yandan, aileler arasında gerginliğin devam etmesi üzerine polis  ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı.Olayla ilgili çalışma başlatılırken, olayın yaşandığı bölgeye sivillerin giriş-çıkışları yasaklandı.  Bu arada olayın yaşandığı bölgeye araç girişini engelleyecek şekilde bir tırın park edilmesi de dikkat çekti. Güvenlik güçleri mahallenin yanı sıra hastanede de güvenlik tedbiri aldı. Bölgede gerginlik devam ediyor.