AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, İlkadım ilçesinde yoğun bir seçim çalışması yaptı.
Karaaslan’a İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri Orhan Tozlu ve Ahmet Özder, İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer eşlik etti.
Çiğdem Karaaslan ve beraberindekiler ilk olarak Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaftan destek isteyen Karaaslan, sorun ve talepleri de not aldı. Ardından Acem Tekkesi’nde kahvaltı yapan gençlerle bir araya gelen Karaaslan, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Buradan Sahil Yolu’na geçen Karaaslan, vatandaşlarla buluştu. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un katıldığı çalışmada Karaaslan, kadınlardan büyük ilgi gördü.
Çiğdem Karaaslan daha sonra AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığı’nca Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde düzenlenen mahalle başkanları toplantısına katıldı. Karaaslan burada 7 Haziran seçimleri ve Türkiye’nin demokrasi serüveni üzerine bir konuşma yaptı.
Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmaları kapsamında Kökçüoğlu Mahallesi’nde düzenlenen mitinge Fuat Köktaş ile birlikte katıldı. Çok sayıda vatandaşın katıldığı mitingde konuşan Çiğdem Karaaslan, AK Parti’nin üç genel seçimden başarıyla çıktığını belirterek, "AK Parti kurulduğu tarihten itibaren girdiği üç genel seçimde oy oranını arttırarak çıktı. Bunun örneği ne Türkiye siyasi tarihinde, ne Avrupa’da ne de dünya tarihinde yok. 7 Haziran’da inşallah 4. kez oy oranımızı arttırarak, dünyada yeni bir rekora imza atacağız, Bunun için tüm adaylar olarak Samsun’un her bölgesinde yoğun bir programla seçime hazırlanıyoruz. Gittiğimiz her yerde teşkilatlarımızın hazırladığı programlar doğrultusunda vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Gece gündüz demeden çalışıyoruz" diye konuştu.