AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın, Ankara'da milletvekilleri ve partinin üst düzey yöneticilerine yaptığı ziyaretlerin Ersan Aksu'nun istifasından sonra atanacak başkanın belirlenmesine yönelik olarak algılandı.


AK Parti Samsun İl Teşkilatı ilk olarak Ankara'daki TBMM'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenenen grup toplantısına katıldı. Ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile bir araya gelen il teşkilatı, sonrasında da Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'le görüştü. Ziyaretlerin ise milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesi öne sürülen İl Başkanı Av. Ersan Aksu'nun yerine getirilecek yeni başkan arayışıyla ilgili olduğu iddia edildi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Samsun heyeti olarak Genel Merkez’imizde Parti Sözcümüz Ömer Çelik bir aray geldik. Ardından Samsun teşkilatlarımız ile ziyaret ettiğimiz, kıymetli fikirlerini alarak önümüzdeki döneme dair yol haritamızı birlikte değerlendirdiğimiz Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir'e teşekkür ediyoruz."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.