Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars Milletvekili adayı Taner Gökçek, Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice ile birlikte Kümbetli Köyü’nü ziyaret etti.
7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimler öncesinde Kümbetli köylüleriyle bir araya gelen MHP Kars Milletvekili adayı Taner Gökçek, köylülerden destek istedi.
Köylüler tarafından sevgiyle karşılanan Taner Gökçek, Belediye Başkan Yardımcısı Ferit Yenice ile partililer bir süre köylüler sohbet etti. Gökçek ve beraberindekiler tek tek köylülerin kapılarını çalarak projelerini anlattı.
Köylülerin su, yol ve geçim sıkıntısı yaşadıklarını öğrenen Gökçek, köylülerden 7 Haziran’da sandık başında gerekli cevabı vermelerini istedi.
Kümbetliler, su, yol ve geçim sıkıntılarının hat safhaya geldiğini, bu bölgelerindeki insanların sahipsiz bırakılıp göçe zorlandığını dile getirmeleri üzerine konuşan Taner Gökçek, “Yıllarca, iktidar partisidir, buralara daha çok hizmet ederler, dediniz ve desteklediniz fakat bugüne baktığımızda yapılan çizilen hiç birey yok ortada aksine hazır elimizdekileri de aldılar. Bu yüzdendir ki oylarımıza sahip çıkalım, yıkıcı değil yapıcı bir iktidar için Milliyetçi Hareket Partisi ile yürüyün” diyerek Kümbetlilerin oylarına talip olduğunu belirtti.
Köylüler ile çay içen Gökçek, seçim çalışmaları için köyden ayrıldı.