Zonguldak’ta bir grup üniversite öğrencisinin alışveriş merkezinin ortasında bir anda salsa yaptığını gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.
Zonguldak’ta çoğunluğunu Bülent Ecevit Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu bir dans topluluğu yaklaşık iki haftadır çalışmalarını sürdürdüğü koreografiyi bir alışveriş merkezinde sergiledi. Alışveriş merkezinin en yoğun olduğu saatlerde bir anda iki kişi dans etmeye başladı, daha sonra 36 kişilik grup hep beraber Latin dansı gösterisi yapmaya başladılar.
ALIŞVERİŞ YAPANLAR ŞAŞKINA DÖNDÜ
Bir anda dans etmeye başlayan insanları görünce şaşkına dönen vatandaşlar ellerine cep telefonlarını alıp fotoğraf ve video çektiler. 36 dansçının gerçekleştirdiği gösterinin ardından organizasyonu düzenleyen dans grubu başkanı Rıza Umut Angın çevredeki vatandaşların da kendilerine katılmasını istedi. Daha sonra alışveriş merkezinde bulunan vatandaşların da katılımıyla yeni bir gösteri gerçekleştirildi.
Yılbaşı etkinliği amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyleyen Rıza Umut Angın, “Gösterimizin asıl amacı zaten bir anda çıkıp dans ederek insanları şaşırtmak. Ortada yapılan iki kişilik gösteriden tutun toplu dans etmeye kadar çoğu şey doğaçlama, sadece müziğin belirli yerlerine çalıştık. Biz de şaşıralım insanları da şaşırtalım ve eğlendirelim istedik. Eğlenceli bir ortam olsun istedik. Umarım beklediğimiz etkiyi verebilmişizdir” dedi. Bir diğer dansçı Feyza Hınıs; “Umut arkadaşımın dediği gibi spontane bir gösteri gerçekleştirdik. Galiba beklediğimiz gibi de ilgi oldu. Biz de mutluyuz umarım izleyenler de eğlenmiştir” dedi.