Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - SAHİL Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, beraberindeki askeri yetkililer ile Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Kaymakam Mehmet Gödekmerdan'ı makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyarette, göçmen kaçakçılığı ile mücadele konusunun görüşüldüğü öğrenildi.
Bodrum'a gelen Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem'e; Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Murat Yılmazarslan ve Marmaris Grup Komutanı Yarbay Mete Çağlar da eşlik etti. Bodrum'daki TCSG 1 Nolu Bot Komutanlığı'nda yaptığı denetiminin ardından Tümamiral Üstem, Bodrum Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. Kaymakamlık şeref defterini imzalayan Tümamiral Üstem, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ile basına kapalı toplantıda bir süre görüştü. Tümamiral Üstem, basın mensuplarına 'iyi günler' dileyip kaymakamlıktan ayrıldı. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan ziyaretle ilgili olarak, "Göçmen kaçaklığı ile ilgili de görüştük. Çünkü göçmen kaçakçılığı artmaktadır. Bununla ilgili tedbirlerimizi artırmayı planlıyoruz" dedi.
Tümamiral Hakan Üstem ve beraberindeki askeri yetkililerin, ilçedeki bağlı birimlerde denetleme ve inceleme yaptığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI