Her yıl Mayıs ayının ikinci haftası ülke genelinde kutlanan ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ Adıyaman’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.
SGK Haftası kapsamında, Sosyal Güvenlik İl Müdürü Fuat Tekin, SGK çalışanları ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek bir buket çiçek takdim etti. Heyet Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla hafta boyunca yapacakları etkinliklerle ile ilgili bilgi sundu.
Fuat Tekin, yaptığı açıklamada, “Vatandaşları hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, toplumda Sosyal Güvenlik bilincinin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla bu yıl hafta boyunca esnaflarımızı ve muhtarlarımızı ziyaret ederek Demokrasi Parkında bir stant açacağız. Okullarda da öğrencilerimize yönelik bilinçlendirme seminerleri düzenleyeceğiz” dedi.
Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, SGK İl Müdürü ve çalışanlarının ziyaretinden memnuniyet duyan Vali Mahmut Demirtaş ise, Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerinin başarılı geçmesi temennisinde bulundu.