Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandırmak için kolları sıvadı. Toplamda bin 523 metrekarelik çevre içinde 136 metrekarelik alana konumlandırılması planlanan Emekliler Lokali’nin, 2017 yılı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçenin doğasını korumak için proje üretmeye devam ediyor. Beylikdüzü’ne zaman içerisinde 5 tane sosyal tesis kazandıran Belediye, 2017 yılında Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir tane daha sosyal tesis kazandırıyor. Alanda çalışmalar başladı. 136 metrekarelik alana konumlandırılması planlanan Emekliler Lokali ve sosyal tesis, 2017 yılı sonuna kadar aktif hale getirilecek. Tesis, tamamlandığında tesise uygun bir peyzaj çalışması da yapılacak.

Sosyal donatı alanları oluşturmaya devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaşam kalitesini artıran en önemli kriterlerden birisinin de yeşil alanlar olduğunu belirterek çocukların sosyalleşebileceği ortamları arttırmanın yanı sıra ilçenin emeklileri ve orta yaş üstü kesmi için de keyifli mekanlar üretme çabası içinde çalıştıklarını vurguluyor.