Coşkun YAMAN/ BALIKESİR, () - BALIKESİRSPOR Teknik Direktörü Kemal Özdeş, 4-1 kazanılan Eskişehirspor maçının ardından, "Farklı kazanmak değil sadece kazanmak önemliydi" dedi.
Kemal Özdeş, "Düşme hattında rakiplerle fark açılmıştı. Hedefimiz 15. sıradaki takımla farkı azaltmak, ardından bu oyunu sürekli hale getirmekti. Baştan sona iyi oynadık. Futbolun doğrularını yaptık. Ligin 2. yarısında 9 haftada 4 puan topladık. Her maçta puan alabilecek maçlar oynadı takımım. İyi oynayıp puan kaybederek son sırada kaldıktan sonra Bu maçları unutmak zor. Devre arasında skor 2-1 olunca oyuncularım panik yaşadı. Ama sonuçta etkili oyunu sürdürüp kazanmayı bildik. Ligde kalmak için puan hesabını bilmiyorum. Geçmişi konuşmak ne kadar gereksizse gelecekle ilgili yorum yapmak da o kadar gereksiz. Kalan haftalarda ligde kalmak için maksimum puanı toplamaya çalışacağız" açıklamasını yaptı.
BALIKESİRSPOR HAK ETTİ
Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Balıkesirspor yenilgisinden sonra rakibin galibiyeti hak ettiğini söyledi. Alman teknik adam, "İlk yarım saat hem teknik hem taktik açısından daha iyi bir takımdık. Ama sonra kontrataklara tepki veremedik. Ardından 2 gol yedik. İlk yarının son bölümünde gol bulduktan sonra ikinci yarıya daha iyi başladık ama fırsatları değerlendiremedik. Rakibin üçüncü golünden sonra oyundan düştük. Galibiyet Balıkesirspor'un hakkıydı" diye konuştu.