Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın başına geçeceği yönündeki haberler üzerine, "Bu konuşmaları ben çok sağlıklı bulmuyorum. Biraz saygısızca buluyorum" dedi.
Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başlarken, futbolcular daha sonra dar alanda top sürme çalışması yaptı. Antrenmana sakatlıkları bulunan Michael Eneramo, İbrahim Toraman ile izinli olan Burhan Eşer katılmadı.
"BİR AN EVVEL AŞAĞIDAN KURTULMAK İSTİYORUZ"
Antrenmandan önce Galatasaray karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, zor bir periyota girdiklerini belirterek, “Ancak oynadığımız her maç zor. Son dönemde iyi bir ivme yakaladık. Takım olarak yukarı doğru bir çıkışımız var. İyi oynuyoruz, iyi mücadele ediyoruz. Nerede olduğumuzun farkındayız, ayaklarımız yere basıyor. Çünkü bir an evvel aşağıdan kurtarmak istiyoruz. Bir an evvel Sivasspor’un olması gereken yere gelmesi gerekir. Oyuncular ile birlikte onun mücadelesini veriyoruz. Şimdilik işler iyi gidiyor. Beklediğimiz yerdeyiz, hedeflediğimiz puandayız. İnşallah bundan sonra bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
"YARI FİNAL İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"
Yalçın, Ziraat Türkiye Kupası’nda Kayserispor ile eşleşmelerini de değerlendirerek, "Kayseri bize yakın, en azından deplasman sorunumuz olmayacak. Kayserispor ise güçlü ve iyi bir takım. Kendi ligine göre güçlü bir kadrosu olan takım. İyi bir mücadele olacak. Bu maçlar hiçbir zaman kolay olmaz. Zor bir çeyrek final mücadelesi bizi bekliyor. İyi hazırlanıp yarı finale geçmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
"SAYGISIZLIK OLARAK YORUMLUYORUM"
Basında Beşiktaş’ın başına geçeceği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine Yalçın, "Şu aşamada bu konuşmaların çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Bir tarafta şampiyonluk mücadelesi veren bir takım, bir tarafta kümede kalma mücadelesi veren bir takım var. Bu konuşmaları çok sağlıklı bulmuyorum, biraz saygısızca buluyorum. Herkese karşı bir saygısızlık olarak görüyorum. Asla böyle bir şey olamaz. Çünkü biz Sivasspor’un bir yerlere gelmesi için, başarılı olması için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bütün konsantrasyonumuzu Sivasspor’a veriyoruz. Böyle şeyleri ben herkese karşı yapılan saygısızlık olarak yorumluyorum" ifadelerini kullandı.