Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Kayseri Yüzme Takımı, Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’yi makamında ziyaret etti. Şampiyon yüzücüler Eskici’ye, Konya ve Marmaris’te kazandıkları kupayı hediye etti.
Konya’da yapılan 5. Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları’nda ve 23 Nisan Marmaris Müsabakalarında Kayseri’li Yüzücüler da elde ettikleri derecelerle turnuvaya damga vurdu.
Konya’da, Serbest, sırtüstü, kurbağalama, kelebek, karışık ve bayrak kategorilerinde üst düzey müsabakaların yapıldığı yarışlarda 11-12 yaş kategorisinde Kayseri Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi Yüzücüleri turnuvada 19 Altın, 12 Gümüş ve 7 Bronz madalya kazanırken, Marmaris’te de Kayseri TOHM Yüzücülerinden olan Yiğit Aslan 6 altın, Hüseyin Günay 2 altın ve 3 gümüş ile Yağız Efe Arı 1 bronz madalya kazandı. Turnuva sonunda sporcuları toplamda 12 madalya kazandı. Ziyarette, şampiyon yüzücüleri tebrik eden Eskici,” Bizler Kayseri Olimpiyatlara Hazırlık Merkezi olarak, siz başarılı sporcularımızın yarışmalarda aldığı derecelerden hepinizi tebrik ediyorum. Hepinizin gözlerinden öpüyorum. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Geleceğin mimarlarısınız. Güçlü yarınların teminatısınız. Devletimiz size çok büyük bir yatırım yapıyor.İnanıyorum ki sizlerde bunun farkıdasınız. Çünkü çalışıyorsunuz. Başarıyorsunuz. Çalışmadan başarı olmaz” dedi. Ziyarete katılan Kayseri Halk Sağlığı Müdürü Dr. Yunus Karadağ’da,” Kayseri’de bu kadar yüzmeye gönül vermiş olan kardeşimizi görmek bizleri çok mutlu etti. Biz Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak sizlerin antrenman yaptığı havuzların hijyeniyle ilgileniyoruz. Sizlere sağlıklı bir ortam sunmak için elimizden geleni yapıyoruz. Hepinizi kutlarım” diye konuştu.