Yeni sezon hazırlıklarına Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’ndeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde yaptığı kampla devam eden Fenerbahçe, günü çift antrenmanla tamamladı.

Teknik Direktörü Ersun Yanal yönetiminde saat 19.00’da başlayan ve ilk 30 dakikası basına açık gerçekleştirilen çalışma, 1 saat 30 dakika sürdü. Isınma ve koordinasyon çalışmasıyla başlayan antrenman, dar alanda yapılan 5’e 5 hücum ve defans organizasyonları ile devam etti. Oyuncular antrenmanı tempolu koşu ile tamamladı.

Sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kampa katılan Dirk Kuyt ile Salih Uçan, akşam antrenmanında takımdaki yerlerini aldı. Çalışmanın ilk bölümünde takımla birlikte yer alan ikili, ardından antrenmanı takımdan ayrı yaptıkları çalışmalarla tamamladı.

İzinli olan Raul Meireles, Moussa Sow ve Bruno Alves’in yanı sıra tedavisi süren Gökhan Gönül antrenmanda yer almadı. Erten Ersu ise özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Sarı-lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını 11 Temmuz Perşembe günü yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Saat 10.30’da başlayacak çalışmanın 30 dakikası basına açık, 19.00’da başlayacak antrenman ise basına kapalı tutulacak.

Öte yandan Fenerbahçe'nin 13 Temmuz Cumartesi günü sabah saatlerinde yapacağı antrenman taraftarlara açık gerçekleştirilecek.