Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’na Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Şube Müdürü Abdurrahman Karabudak atandı. Karabudak, görevi Zabıta Dairesi eski Başkanı Kemal Sonunur’dan devraldı.
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Kemal Sonunur, Karabudak ile yaklaşık 9 aydır birlikte hizmet verdiklerini hatırlatarak, “Aramızda en ufak bir sorun olmadı. Kendisinin bu görevi de en iyi şekilde layıkıyla yapacağına inanıyorum, başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Abdurrahman Karabudak İSE, “Bu hizmet yarışında Sayın Başkandan aldığım bayrağı daha iyiye, daha doğruya İnşallah teşkilatımızla beraber götüreceğiz. Başkanıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. O her zaman bizim ağabeyimiz,
büyüğümüz” diye konuştu.
“ÖNCELİĞİMİZ KOORDİNASYONU SAĞLAMAK”
Abdurrahman Karabudak, yapacakları çalışmalarla ilgili olarak da şunları söyledi:
“Burası Başkent, yani Türkiye’nin kalbi. Türkiye’nin kalbinde daha verimli, daha yaşanılır bir kent için çalışacağız. Bunun için öncelikle ekip ruhunu, kardeşlik ruhunu ön plana çıkaracağız. Bu aldığımız hizmet yarışında, bayrak yarışında daha iyiye, daha doğruya, daha güzele doğru ilerleyeceğiz. Takdir ederseniz ki Ankara’da mücavir alan sınırı, il sınırı oldu. Ve bununla ilgili bizim görev tanımımız da çoğaldı. Çoğalan görev tanımımızı da daha iyi, daha doğru yapabilmek için ekiplerimizle koordineli bir şekilde çalışacağız.”