Türkiye Cumhuriyeti 54. Refahyol hükümeti Başbakanı ve Milli Görüş Lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 4’üncü yıldönümü sebebiyle Saat Partisi İl Teşkilatı tarafından Burdur Ulu Cami’nde Hatmi Şerif programı düzenlendi.
Hatim duasına Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Arslan, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Acar, Bucak İlçe Başkanı Osman Kızıltan, Kemer İlçe Başkanı Mehmet Koçer, Memur-Sen Burdur Şube Başkanı İmam Hatip Faruk Bilgiç, Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Musa Sayar, partililer ve vatandaşlar katıldı.
Saadet Partisi İl Başkanı Süleyman Arslan yaptığı konuşmada merhum Necmettin Erbakan’ın 80 yıllık hayatında hayırla yad edilebilecek pek çok hizmete imza attığını ve her canlı gibi ömrünü tamamlayıp dar-ı bekaya irtihal ettiğini belirterek, "Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Erbakan Hoca, Müslümanların ayrı ayrı küçük devletlere ayrılmış olması ve bu devletlerin başına da, pek çoğuna, halkın kendisinden olmayan idareciler gelmiş olmasından dolayı özellikle siyonizmin, İslam Dünyası’nda milletin alın terini nasıl sömürdüğünü, haklarını nasıl gasp ettiklerini bütün incelikleriyle görmüş, Müslümanların bir araya gelmeden bu problemin çözülemeyeceğini çok derinden anlamış ve ömrünü İslam Birliği’nin tesisine, insanlığın saadetine adamış bir devlet adamıydı" dedi.
Erbakan’ın vefatının 4’üncü yıldönümü sebebiyle düzenlenen program Hatmi Şerif ve duaların okunmasının ardından sona erdi.