Aydın Özel Başak Koleji Minik Erkekler Basketbol Takımı, Basketbol Minik Erkek İl Birinciliği müsabakalarında nağmalup finale yükseldi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde düzenlenen Basketbol Minik Erkek İl Birinciliği müsabakalarında kendi grubunda oynadığı 10 maçı da kazanarak namağlup grubundan birinci çıkan ve diğer grubun birincisiyle final oynayacak olan Özel Başak Koleji Minik Erkekler Basketbol Takımı hedef büyüttü. Başak Koleji’nin minik basketbolcuları, son 5 yılda 4 kez final oynadıkları ve 2’sinde şampiyon olarak Aydın’ı Türkiye Basketbol Ülker Minikler Şenliği’nde temsil ettiklerini şampiyona da bu yıl da şampiyon olarak Aydın’ı Çanakkale de yapılacak olan Türkiye Basketbol Ülker Minikler Şenliği’nde temsil etmeyi hedefliyor.
Hedefini gerçekleştirmekte kararlı olan Özel Başak Koleji Minik Erkekler Basketbol Takımı, 02 Haziran 2015 Salı günü saat 19.30’da Atatürk Spor Salonunda yapılacak olan final maçında tüm Başak ailesini kendilerine destek vermek üzere maça davet etti.