Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Siverek Şubesi, üyeleriyle yemekte bir araya geldi.

Bir süre yaşanan yönetim değişikliğinin ardından Belediye Sosyal Tesisleri Cudi Paşa Konağında tertiplenen yemekte bir araya gelen Sağlık-Sen yeni yönetimi, üyelerine düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgi verdi. Kısa süre önce yaşanan yönetim değişikliği hakkında da üyeleri bilgilendiren Sağlık-Sen Siverek Şubesi Başkanı Suat Kalkan, yönetim değişikliğiyle beraber sendikal anlayışında değiştiğini söyledi. Kalkan, "Yönetimimiz çözüm odaklı çalışma ahlakını temel prensip olarak ele alan çalışma içerisinde olacaktır. Amacımız hizmet sendikacılığının ilçemizde daha aktif şekilde devam etmesini sağlamaktır. Sendikamızın temel değerleri olan sosyal adalet temelinde hak ve taleplerine yönelen, çalışma ahlakını temel prensip olarak ele alan, mazlum ve mağdurun korunmasına odaklanan, insanı yaşatma idealinin devletin varlığı için temel bir gereklilik olduğunu düşünen bir anlayış içerisinde olacaktır" dedi.

Sendikanın kuruluş ilkelerinden hiç bir zaman ayrılmayacağını belirten Suat Kalkan, "Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Akif İnan’ın Memur-Sen’i kurduğu ilkelerden ayrılmadan, hizmet yolculuğumuza devam edeceğiz. Aramıza fitne sokulmasına müsaade etmeyeceğiz. Bütün enerjimizi başta üyelerimiz olmak üzere sağlık ve sosyal hizmet çalışanları için harcayacağız. Biz, büyük bir aileyiz. Yeni ufuklara, yeni hedeflere hep birlikte yürüyeceğimize ve oluşabilecek tüm problemleri beraber çözebileceğimize inanıyorum. Sağlıkta bir değişim dönüşüm olduğu görülmekte bu değişimle ilgili sahadan gelecek tüm sorunları yetkili sendika olarak muhataplarımıza bildireceğiz ve beraber çözüm yolları arayacağız sizlerde karşılaştığınız tüm problemleri bize bildirirseniz bu dönüşümün daha hızlı ve az sorunla tamamlanacağı düşüncesindeyiz" diye konuştu.

Yaklaşık iki saat süren programa Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik, STK ve Sendika temsilcileri ile üyeler ve aileleri katıldı.