Manisa’da faaliyet gösteren erkek kuaförü Adem Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Manisa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarını ücretsiz tıraş etti.
Şehzadeler ilçesi Yarhasanlar Mahallesi’nde hizmet veren Şehzadeler Kuaför Salonu sahibi Adem Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, basın mensuplarına yönelik örnek bir çalışmaya imza attı. Gazetecilerin bu özel gününde ücretsiz tıraş imkanı sunan Adem Şahin, katılımın yüksek olmasının kendisini memnun ettiğini dile getirdi. Şahin, “Yerel ve ulusal basını sürekli takip ediyorum. Kendilerinin ne zor şartlar altında yağmur, çamur demeden çalıştıklarını biliyoruz. Bu özel günlerinde bizde onlara en azından ufak bir destek olmak istedik ve bu kampanyayı başlattık. Birçok basın emekçisi arkadaşımız da bu uygulamadan faydalandı. Allah izin verirse bu kampanyamızı geleneksel hale getirip, her yıl Gazeteciler Günü’nde tekrarlamak istiyoruz. İnşallah bizim başlattığımız bu kampanya diğer şehirlerdeki arkadaşlarımıza da örnek olur ve oralarda da yapılır.” dedi.
Manisalı basın mensupları da kendilerine bu özel günlerinde destek olan Şehzadeler Kuaför Salonu sahibi Adem Şahin’e teşekkür etti.