KARTAL: OLUMLU SİNYALLER VERDİK
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Albimo Alanyaspor ile 2-2 berabere biten hazırlık maçında ortaya koydukları futboldan memnun olduğunu söyledi. Albimo Alanyasporlu futbolcuların sert futbol oynadığını belirten Kartal, "Bu tip maçlarda sertlik normal. Rakip oyuncular büyük takıma karşı mücadele ediyor. Televizyon da maçı naklen veriyor. Kendilerini göstermek için önemli bir maç. Bizim oyuncularımız kendilerini korumayı bildi. Takımımız bu hazırlık maçında ortaya koyduğu fiziksel, taktiksel ve oyun disiplini olarak olumlu sinyaller verdi" dedi.
‘BASİT GOL YEDİK’
Performans olarak ligi bıraktıkları yerden devam ettiklerini aktaran Kartal şunları söyledi: "Oyun ve fizik olarak bu maç beni tatmin etti. Ama biz son 4-5 maçtır 1 gol yedik. Fenerbahçe takımının böylesine basit 2 golü yememesi lazım. İkinci golde ayağımızdaki topu kaptırarak basit bir şekilde gol yedik. İkinci golde Egemen sakatlığı nedeniyle oyun dışında tedavi görüyordu. O boşluğu iyi değerlendirdiler." 
‘DİEGO'NUN GOLÜ GÜZELDİ’
Maçta daha çok pozisyona giren tarafın kendileri olduğuna işaret eden İsmail Kartal, “Olumlu ve disiplinli oynadık. İyi mücadele ettik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu hazırlık maçı bizim için iyi bir test oldu. Diego çok güzel bir gol attı. İnşallah bundan sonra oynadığı zaman daha çok ve daha güzel goller atar. Hem kendisi, hem biz çok mutlu oluruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI