Antalya’nun Aksu ilçesinde bulunan Alaylı Ortaokulu öğrencileri, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür’ü makamında ziyaret ettil.
Alaylı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Serhat Çavdır ve öğretmenleri ile birlikte DSİ 13. Bölge Müdürlüğüne gelen öğrenciler ilk olarak Bölge Müdürü Turkay Özgür’ü makamında ziyaret ettiler. Daha sonra Özgür ile birlikte Bölge Müdürlüğü toplantı salonuna geçen öğrencilere DSİ’nin Antalya ve ilçelerinde yapmış olduğu yatırımlar hakkında bilgiler aldılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, “DSİ olarak ülkemizin her köşesinde su yapıları yaparak vatandaşlarımızın istifadesine sunmaktayız. Bütün çabamız geleceğimiz olan siz sevgili çocuklarımıza daha güzel, daha güçlü bir ülke bırakmaktır. Yaptığımız bütün çalışmalar sizler için. Biz sizler için çalışırken, sizlerden tek isteğimiz milli ve manevi değerlerinize bağlı vatanını, milletini ve bayrağını seven, büyüklerine saygılı küçüklerine sevgi gösteren örnek birer insan olarak topluma faydalı olmanızdır”dedi.
Alaylı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Serhat Çavdar da DSİ 13.Bölge Müdürü Turkay Özgür’e gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti.