AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz yaş haddinden dolayı bir daha başkanlığına aday olamazken, görevi Onur Şeker teslim etti.

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, parti binasında yaptığı basın açıklamasında, "Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır" düsturuyla gençleri siyasetin baş aktörü haline getiren AK Parti’nin İl Gençlik Kolları Başkanı görevini Onur Şeker teslim ettiğini söyledi. Yılmaz bu görevi 2015 yılından bu yana yürüttüğünü altını çizerek sözlerine şöyle devam etti;

"2015 tarihinde Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini bana tevdi edilmiş. Geçtiğimiz hafta yapılan kongre ise, bana ana kademe siyasetinde görev alma fırsatı tanımıştır. AK Parti ailesi olarak bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanç ve kararlıkla taşımak gayesinde ülkemizi ve Bilecik’imizi hep birlikte bir adım öteye götürmenin gayretinde olacağımızı bu vesile ile ifade etmek isterim. Osmanlı Devleti’nin manevi kurucusu Şeyh Edebali Hazretleri’nin yüzyıllar öncesinden günümüze ışık tutan ’İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ anlayışını siyasetin merkezinde heykelleştiren bir misyonun temsilcisi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan geri kalmayacağımızı ifade ediyor, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine atanan Onur Şeker kardeşimize başarılar diliyorum" dedi.