Royal Halı Gaziantep kendi sahasında Rönesans TED Ankara Kolejliler’i 82-60 yenerken, her iki takımın baş antrenörleri maçtan sonra açıklama yaptı.
Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc maç sonrası yaptığı açıklamada, “Oyuncularımı tebrik ediyorum, zorlu bir maçtı. Rakip hücum anlamında kuvvetli bir takım. Yaşam ve ligde kalma mücadelesi veriyorlar. Biz de bu akşam çok iyi bir savunma yaptık. Kazandığımız için mutluyum. Play-off savaşından iyi bir sıralamadayız” dedi.
RÖNESANS TED ANKARA KOLEJLİLER CEPHESİ
Rönesans TED Ankara Kolejliler Başantrenörü Burak Gören ise, “Gaziantep takımı çok iyi bir takım. Son haftalarda çıkışta ve gayet iyi oynuyorlar. Çok hak ettikleri bir maç aldılar. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bizim galibiyete ihtiyacımız var. Buraya galibiyet için gelmişti. Burada onları yeneceğimize inanıyoruz. İhtiyacımız olan galibiyetleri alıp ligde kalacağız“ dedi.
Royal Halı Gaziantepli oyuncu Lakovic, “Bu gece bizim için çok önemli bir maçtı. Ligde kalma mücadelesi veren bir takım için önemli bir maçtı. İstanbul Belediye maçından sonra iyi bir defans yaparak maçı kazanmamız, bizim için daha da önemliydi. Bundan sonraki maçlarda da böyle oynayacağız“ diye konuştu.