Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Milletvekili Adayı Kadir Koçdemir, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın durumunda bir gelişme olmadığını söyledi.
MHP Bursa milletvekili adayları Kadir Koçdemir ve Hasan Toktaş, önceki gün makamında silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın ailesini ve şoförü Yener Şimşek’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklama yapan Kadir Koçdemir, “Belediye başkanımızın yakınlarını ve şoför arkadaşımızı ziyaret ettik. Şoför arkadaşımızın durumunda büyük ilerleme var. Kendisi yürümeye başlamış. Ama maalesef belediye başkanımızın durumunda bir gelişme yok. Ailesine acil şifalar diledik. Dualarımız onlarla. İnşallah biran önce bize katılır. Aynı alanda siyaset yaptığımız belediye başkanımıza yapılan bu durum bizi üzmüştür. İnşallah sağlık durumunda teselli olacak sonuç alırız” dedi.
Hasan Toktaş ise, “En kısa sürede inşallah aramıza döner. Bu saldırıyı ben protesto edip, kınıyorum. Gürsuluların, ailesinin, üzüntüsünü derinden paylaşıyoruz” diye konuştu.