Yaklaşık 10 yıl valilik yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, inceleme yaptığı parke çalışmalarında kendi elleriyle parke taşı döşedi.
Şanlıurfa’nın Uğurlu Mahallesi sakinlerinin Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e sorunlarını iletmesinin ardından bölgede altyapı, parke taş ve asfaltlama çalışmaları ile gübre temizleme ve ilaçlama çalışmaları başlatılmıştı. Uğurlu Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Güvenç, kendi elleriyle parke taşı döşedi. Yola parke taşı yerleştiren Güvenç, hatalı yerleştirdiği taşı ise yanındakilerden erken fark ederek, taşın ters olup olmadığını sordu. Taşın ters yerleştirildiğinin söylenmesi üzerine Başkan Güvenç, bir taraftan ters yerleştirdiği taşı düzeltirken diğer taraftan ise “Nasıl fark ediyorum ama. Yalnız az önce iyi yaptım” dedi. Yanındaki çocuğa da bir parke taşı döşettiren Başkan Güvenç, işçilere “Elinize sağlık arkadaşlar” diyerek alandan ayrıldı.
Bölgede yürütülen altyapı ve asfaltlama çalışmaları ile gübre temizleme ve ilaçlama çalışmalarını da inceleyen Güvenç, “Daha iyi ve yaşanabilir bir Şanlıurfa için kent genelinde mesai kavramı bilmeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
Bölgede başlatılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, Güvenç’e teşekkür etti. Yaklaşık 10 yıl Erzurum, Manisa ve Şanlıurfa Valiliği yapan Güvenç, 2014 yılında yapılan yerel seçimler nedeniyle valilik görevinden ayrılmış, aday olduğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanmıştı.