Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yayınladığı mesajla gençlerin ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, geleceğimizin umut ışığı olan gençlerimizin, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, sorumluluklarının bilincinde olan, gelişen dünya ile yarışabilecek donanımlı bireyler olarak yetişmeleri için Belediye olarak üzerlerine düşeni yaptıklarını, bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini ifade etti.
Başkan Şinasi Gülcüoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Gençlerimizin en iyi şartlarda eğitim almaları, bilimsel, teknolojik, sosyal ve kültürel açıdan her türlü gelişimi takip etmeleri, kendi milli ve manevi değerlerimizin yanı sıra dünya ile bütünleşerek kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkanı sunma adına Belediye olarak elimizden gelen tüm çabayı ortaya koymaktayız. Belediye olarak, ilçemizi ve ülkemizi ileriye götürecek olan gençliğimize her türlü destek ve güvenceyi sunmak, onların en iyi şekilde yetişmesine katkı sağlamak en büyük önceliklerimizdendir. Bunun bilincinde olan bir Belediye olarak her çağdaş belediye gibi bizde geleceğimizin umut ışığı olan gençlerimizin gelişen dünya ile yarışabilecek, kendilerine emanet edilen meşaleyi daha ileriye taşıyabilecek, donanımlı ve nitelikli bireyler olarak yetişmesi adına üzerimize düşeni her zaman yapıyoruz. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz."
GençleriN milletimizin en büyük zenginliği olduğuna vurgu yapan Başkan Şinasi Gülcüoğlu, "Gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla 19 Mayıs’ta başlatılan medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaklar ve şehitlerimizin kanı ile sulanan şanlı bayrağımızı ilelebet en yükseğe taşıyacaklardır. Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, umut dolu yarınlar temennisiyle gençlerimizin ‘19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutlarım” dedi.