Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Bilecik Genç ve Kadın Girişimciler icra kurullarının başkan ve başkan yardımcısı seçimleri Bilecik Ticaret Sanayi Odası (TSO)’nda gerçekleştirildi.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Göksel Balcı Başkanlığında, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ve Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası İl Kadın ve Genç Girişimciler İcra Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen seçimde, başkan ve başkan yardımcısı seçildi. İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığına Hülya Esel seçilirken, Nedime Filiz Eğilmez ve Mualla Yelken İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak seçildiler. İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanlığına ise Fatih Öztürk seçilirken, Canberk Esel, Cüneyt Dönmez ve Turgut Sezen İl Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkan Yardımcısı olarak seçildiler.
Bilecik TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Göksel Balcı, seçimin hayırlı olması temennisini dile getirerek, “Bilindiği gibi girişimciliğin geliştirilmesi ülkemizin en önemli ekonomik öncelikleri arasında yer alıyor. Kadın Girişimciler Kurulumuz ve Genç Girişimciler Kurulumuz ilimizdeki kadın ve genç girişimciliğinin geliştirilmesi ana amacı etrafında gönüllü olarak birçok başlıkta çalışmalarda ve faaliyetlerde bulunuyorlar. Bundan önceki dönemde her iki kurulumuz da gayretli ve başarılı çalışmalar yürüttüler. Önümüzdeki yeni dönemde kurullarımızdan bu başarı grafiğinin artarak devam etmesini bekliyoruz. Yönetim Kurulu olarak her zaman kendilerinin yanında ve destekçisi olacağız. Bu dönemde Kurullarımıza aktif biçimde akademisyen desteği de olacak. Kurul ve İcra komitelerinin içinde yer alan akademisyenlerimizin bilgi, tecrübe ve çalışmalarından istifade edeceğiz. Bu vesileyle kurul başkanlığına ve yardımcılıklarına seçilen arkadaşlarımızı bir kez daha kutluyorum” dedi.