Kütüphaneleri yıkılacak olan öğrencilere müjdeyi Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç verdi. Başkan Kılıç, yeni belediye binasında yepyeni bir kütüphane açacak.
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Beraberinde Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk’le birlikte belediye çalışmaları hakkında bilgiler alan Vali Altıparmak, sevindirici bir gelişmeye de aracılık etti. Çat gezisi sırasında sohbet ettiği çocukların kütüphane talebiyle karşılaşan Vali Altıparmak, yeni bir kütüphane yapılması yönünde Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’la görüş alışverişinde bulundu. Belediye Başkanı Kılıç ise, bu yıl yapmayı planladıkları yeni belediye binasında son derece modern bir de kütüphane kurma sözü verdi.
VALİ ALTIPARMAK, ÇAT BELEDİYESİ’NDEYDİ
Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Çat’ta bir dizi inceleme ve temaslarda bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’la makamında bir araya gelen Vali Altıparmak, belediye çalışmaları hakkında Başkan Kılıç’tan bilgi aldı.
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, belediyenin son bir yıl içerisinde yaptığı hizmetlerden bahsederek, yeni sezonda ilçede birbirinden önemli projeleri hayata geçirmeyi planladıklarını bildirdi. Başta Çat Belediyesi Hizmet Binası projesi olmak üzere ticaret merkezi ve sosyal tesis projesinden bahseden Başkan Kılıç, “Görev süremiz içerisinde Çat ilçemizin ihtiyaçlarını tamamlamış olmayı planlıyoruz” dedi.
YENİ HİZMET BİNASINDA KÜTÜPHANE KURACAK
Vali Altıparmak, daha sonra ilçedeki kütüphane ve kadın dinlenme evini gezdi. Kütüphanede çocukların “Yeni kütüphane istiyoruz” talebiyle karşılaşan Vali Altıparmak, bu talebin karşılanması noktasında Başkan Kılıç’la fikir alışverişinde de bulundu. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, belediyeye yapılacak olan yeni hizmet binasında ilçe kütüphanesi için yer tahsis etme sözü vererek, “Çocuklarımızın kütüphane ihtiyacını yine belediyemiz çatısı altında biz gidereceğiz. Yeni hizmet binamızda yepyeni bir kütüphane kurma sözünü ben veriyorum. Böyle bir hizmeti öğrencilerimize ve dolayısıyla Çat ilçemize ulaştırmış olmaktan da ayrıca mutluluk ve onur duyarım” şeklinde konuştu.
Vali Altıparmak’ın Çat Belediyesi ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir de hazır bulundu.