AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri, Samsun'da tarihi ve kültürel mirasın yaşatılması ve sosyal projelerle başarılı çalışmalar yürüten Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya teşekkür etti.


PARTİLİLERLE BULUŞTU

AK Partili İleri, bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak üzere Samsun'a geldi.  İlk olarak, partililerle bir araya geldi. İl Başkanı Av. Ersan Aksu'dan kentteki çalışmalar hakkında bilgi alan İleri, başarı diledi. Buluşmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan da katıldı. 

HAYATA HAZIRLIYORLAR 

Atakum Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu’nda da öğrencilerle buluşan İleri, "Bin 283 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü ortaokulumuzda geleceğimizin teminatı evlatlarımız hayata hazırlanıyor. Her birine ve onları hayata hazırlayan öğretmenlerimize başarılar diliyorum." dedi. 

BAŞARILI ÇALIŞMALAR VAR

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'ya makamında ziyarette bulunan İleri, başarı diledi. Vali Dağlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İleri'ye teşekkür etti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İleri, "Samsun’da tarihi ve kültürel mirasımızın yaşatılması ve sosyal projeleriyle başarılı çalışmalar sürdüren valimize misafirperverliği için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.