Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatlarını kaybeden yol arkadaşları için Nazilli Alperen Ocakları tarafından düzenlenen lokma hayrına katıldı.
Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünün 6. Yıl dönümünde Nazillili Alperenler Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşları için mevlit okutup lokma hayrı yaptı. Nazilli Alperen Ocakları Başkanı Burak Yaşar Lokma Hayrından önce Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret ederek Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatlarını kaybeden yol arkadaşları için düzenleyecekleri mevlitli lokma hayrı için destek isteyerek kendilerini davet etmişlerdi. Başkan Haluk Alıcık yapılacak olan mevlitli lokma hayrı için gerekli desteği vereceğini belirtmiş kendisinin katılacağını ifade ederek, “İnancıyla, dava adamlığıyla, ilkeleriyle, duruşuyla, üslubuyla çilekeş ve örnek şahsiyetleriyle bu milletin çok değerli bir evladı olan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’na ve beraberinde hayatını kaybeden yol arkadaşlarına Cenab-ı Allah’tan rahmet yad ediyor, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet olsun” dedi.
Bu gün Nazilli Alperenler tarafından Nazilli Belediye Meydanı Şehitlik abidesi önünde Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde hayatlarını kaybeden yol arkadaşları için düzenlenen Mevlitli lokma hayrına katılan Başkan Alıcık “Yaşadığı tüm acılara rağmen inançlı ve ilkeli siyasi mücadelesini, dürüstlüğü ve dik duruşu ile sürdürmüş olan Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmet ve saygı ile anıyoruz. Hayatının her döneminde, karşılıksız bir adanmışlık duygusu içerisinde, milli ve manevi değerlerin yücelmesi, millet ve vatanın bekası için kendi varlığını ve geleceğini feda edebilmeyi hayat düsturu olarak görmüştür. O daima, büyük bir davanın büyük bir yolun dümdüz bir takipçisi, katıksız, temiz bir ülkünün saf ve sade lideri olmuştur. Siz Alperenlerden Allah razı olsun. Allah Hayrınızı kabul eylesin. Cenab-ı Allah bir daha böyle acılar yaşatmayı nasip etmesin” ifadelerini kullandı.
Nazillili bir çok vatandaşın merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun dualarla yad ettiği lokma hayrında bir açıklama da yapan Nazilli Alperen Ocakları Başkanı Burak Yaşar, “Bugün Alperen Ocakları olarak şahadetinin 6. yılına ulaşan merhum genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu ve onunla birlikte şehit olan arkadaşlarının yanı sıra, diğer tüm şehitlerimizin ruhlarına ithaf etmek üzere lokma hayrı yaptık. Allah bizlere bu savaşları bir daha yaşatmasın. Muhsin Yazıcıoğlu gibi değerli vatan evlatlarının böyle ne olduğu belirsiz kazalarda kaybettirmesin. Hayrımıza destek veren Başta Belediye Başkanımız Haluk Alıcık ile tüm emeği geçen ve katılan her kesten Allah Razı olsun" dedi.