Ziyarette Başkan Sarıcaoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılarının devamını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Necattin Demirtaş, kalkınmanın yerelden başladığını ve hayata geçirecekleri hizmet ve projelerle Türkiye’nin kalkınmasına da katkı sağlayacaklarını belirtti.

Başkan Demirtaş, “Şehrimizin her ilçesi ayrı bir önem ve değer taşıyor. Biz de yerel yöneticiler olarak ilçelerimize hak edilen ve beklenilen hizmeti sunma gayretindeyiz. Seçimler geride kaldı. Parti rozetlerimizi çıkardık. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkese eşit mesafedeyiz. Hedefimiz kentimize güzellikler katabilmek, vatandaşlarımızın refahına katkı sağlayabilmektir. Şehirler geliştikçe ülkemiz de büyür ve gelişir" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Necattin Demirtaş'ın, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na kahve fincan seti hediye ettiği görüldü. Necattin Demirtaş, İbrahim Sarıcaoğlu ve beraberindeki heyete yeni hizmet binasını gezdirmesiyle ziyaret son buldu.