BAKAN EROĞLU: BU MİLLETE DOKUNAN YANAR
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile Orman Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılacak 183 milyon TL yatırım bedelli 14 tesis için düzenlenen toplu temel atma törenine katıldı. Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen törende konuşan Bakan Eroğlu, "Bizi yenemeyen alçaklar içimizden vurmak için bir takım hainleri içimize casus olarak göndermişler. Sade bize değil aynı numara Irak'ta uygulanmış, Pakistan'da uygulanıyor, Türkiye'de bir  haini maşa olarak kullanarak FETO kanlı darbe teşebbüsüne teşebbüs ettiler. Ama aziz milletimizin kahramanlığı, cumhurbaşkanımızın cesareti sayesinde bu hain alçak darbe girişimi püskürtüldü. İnşallah onlar en ağır cezayı alacaklar buna inanın. Rüya görüyorlarmış da bide. Ne rüyası be. Onlar cehennem çukurundaki rüyayı görüyordur. Ve neticede güya kurtaracakmış birden bire hapishanelerin duvarları kalkacakmış falan böyle onları tekrar motive etmek için gayreti içinde. Ama onların sadece bu dünyada değil öbür dünyaları da berbat olacak. Çünkü bu millete dokunan gerçekten yanar. PKK, PYD, DEAŞ gibi bütün terör örgütlerinden Allah milletimizi, ülkemizi, vatanımı muhafaza eylesin. İnşallah onlara destek veren silah veren bütün devletleri ya rabbi onları da tarih sahnesinden siliversen senin her şeye gücün yeter. Merak etmeyin milletimizin bahtı açık. Bu millet, Türk Milleti 21'inci asra mührünü vuracak. Allah'ın izniyle 2071 yılından önce Türkiye küresel bir güç olacak. onlar inişte biz çıkıştayız" dedi.
Törende konuşan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ise "Türkiye 2003'ten itibaren sağlıkta bir dönüşüm sürecini yaşadı ve sağlıkta geçmişte yaşanan sıkıntılar artık unutuldu. Ama biz gelinen yerde durmayı kabul edemeyiz bu devam etmeli. Türkiye sadece Türkiye'ye sağlık hizmeti veren bir ülke konumundan hızla bütün çevresine ve insanlığa sağlık hizmeti verebilecek istikamete doğru ilerliyor. Şimdi sağlığın ikinci dönemi. Dönüşüm dönemi değil artık gelişim ve kalite dönemi" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından  orman mahallelerine kullandırılan gelir getirici ağaçların bulunduğu parseller kura ile vatandaşlara verildi.

FOTOĞRAFLI