Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB arasında imzalanan protokol çerçevesinde uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılarak sertifikasını alan Hülya Çakır’ın ortağı olduğu Kuaför Salonu açıldı. Açılışa Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da katıldı.
Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB arasında imzalanan protokol çerçevesinde uygulamalı girişimcilik eğitimlerine katılan ve Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerinde başarılı olan bayan girişimci Hülya Çakır, üç hafta önce sertifikasını Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin elinden almıştı. Kursu başarıyla tamamlayan Çakır, 3 hafta içinde ortağı olduğu kuaför salonunun açılışını gerçekleştirerek kendi işinin patronu oldu. Çakır’ın ortağı olduğu kuaförün açılışına Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur da katıldı.
İş yerinin açılışını yapan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, “Yaklaşık üç hafta önce girişimcilik kursunu başarıyla tamamlayarak sertifikasını alan ve hemen ardından da yatırımını gerçekleştirerek işyerini açan Hülya Çakır’ı ve ortağı Öznur Ötün’ü tebrik ediyorum. Bayanları güzelleştirmek ve güler yüzlü hizmet verebilmek adına bugün açılışlarını gerçekleştirdik. Son derece güzel bir konsepti olan bir salon. Bayanların girişimci olmasından ve kendi ayakları üzerinde durmalarından ben de bir bayan olarak ayrıca gurur duyuyorum. Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi de bayanlara ne kadar değer verdiğini iki bayan başkan yardımcısı atayarak ortaya koymuştur. Bunun yanı sıra daire müdürlerimizin de birçoğu bayan. Bu nedenle Başkanımız Sayın Çerçi, bayan girişimcileri de fazlasıyla desteklemekte. Onun da selamlarını ve saygılarını iletiyorum sizlere. Hayırlı uğurlu olsun yeni işyeriniz. Rabbim bol bol müşteri versin inşallah.” dedi.
Kuaför Salonu ortaklarından Hülya Çakır açılışın ardından duygularını şöyle dile getirdi:
“Kendi işyerimi açmış olmaktan çok mutluyum. Yunusemre Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Şule Uygur hanımefendiye de işyerimizin açılışını gerçekleştirildiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Bence bayanlar KOSGEB tarafından düzenlenen bu kurslara katılarak kendilerine ait işyerlerini açsınlar ve kendi ayakları üzerinde dursunlar. Bizleri bu şansı sağlayan KOSGEB yöneticilerine ve bizlere her zaman destek olan Yunusemre Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi’ye de çok teşekkür ediyorum. Açılışımıza katılan herkesin ayağına sağlık. Bizler hem güler yüz, hem de uygun fiyatlarla bayanlarımızı güzelleştirmek için buradayız. Bütün bayanlarımızı bekliyoruz.”