GALİBİYET SERİSİ İSTİYOR 

Kırmızı Beyazlılar, geçen hafta rakibi Pendikspor'u 2-0 mağlup etti. Alınan galibiyet sonrası 2 günlük aranın ardından, bu haftaki rakibi Göztepe için hazırlıklarına bugün itibariyle hız verecek. Takım ve teknik ekibin hedefi. Pazar günü (6 Kasım) saat 16.00'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak maçta da taraftarının önünde rakibini yenip, galibiyet serisi yakalamak.

TRİBÜNE DAVET 

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ise, Göztepe karşılaşması öncesi taraftarı tribüne davet ederek, "Göztepe maçında tribünlerimizi dolu görmek istiyoruz. Dolu olması yetmez, gelenlerin desteğini bekliyoruz. Bu şampiyonluk hikayesini, yönetim, teknik heyet ve futbolcular yazamaz. Spor kulüplerinde tarih taraftarlarla yazılır” ifadelerini kullandı. 

37. RANDEVU

Samsunspor, bu haftaki rakibi Göztepe ile daha önce 36 kez birbirine rakip oldu. Bunların 10'unu Kırmızı Beyazlılar kazanırken, 7'si beraberlikle sonuçlandı. Göztepe ise 19 galibiyeti hanesine yazdırdı. Bu sezon Samsunspor 17 puan toplarken, rakibinin ise 14 puanı bulunmakta.

Haber Kaynak: Esra VURAL 

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.