Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Josue transferi için Portekiz’e gideceğini, Fernandao için yöneticilerin iletişimde olduğunu ve Belluschi ile de görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Antalya’nın Side beldesinde kamp yapan Bursaspor’da başkan Recep bölükbaşı, sezon sonunda kiralık kontratları sona erecek futbolcuların Bursaspor’daki geleceği hakkında İHA muhabirine önemli açıklamalarda bulundu.
JOSUE, FERNANDAO, BELLUSCHİ…
Josue ve Fernandao gibi yıldız isimlerin sezon sonunda kiralık kontratlarının sona ereceğini ve bu futbolcuların kulüpleriyle görüşme yapılıp-yapılmadığını sorusuna başkan Bölükbaşı, “Devre arasına girmeden önce bu futbolcularla tek tek görüştüm. Ne istediklerini, ne yapmak istediklerini, Bursa’da kalıp kalmamalarıyla ilgili her şeyi konuştuk. Geldikten sonra da tekrar Antalya kampında onlarla konuştum. Josue kalmak istiyor. Önümüzdeki hafta olmazsa ondan sonraki hafta bir Portekiz ziyaretim olacak. Fernandao ile ilgili ise yönetim kurulu arkadaşlarımı gönderdim. Görüştüler menajeriyle. Onunla ilgili görevlendirdiğim insanlar var. Belluschi var, onunla ilgili de görüşmelere başladık. İlerleyen zamanlarda birkaç görüşme daha yapacağız. Ben takımı bozmak istemiyorum. Hatta daha da güçlendirmek istiyorum. Onlarla güçlenecektir muhakkak. Onların şu andaki durumlarıyla Bursaspor bu hale geldi. Dediğim gibi birkaç takviye yapıp Bursaspor’u zirvede görmek istiyorum. Bunu da Bursa hak ediyor” yanıtını verdi.
TRANSFER OLACAK MI?
Devre arasında transferler olacak mı şeklindeki soruya ise Bölükbaşı, 3 Şubat’a kadar o konuda çalışmalarının devam edeceğini belirterek, “Eksik yerlerimiz var. Bir de tabii ara dönemde transfer yapmanın ne kadar verimli olacağı hep tartışılmıştır. Olursa bazı eksik yerlere alternatif futbolcular olabilir. Hocamızın isteği doğrultusunda gerekeni yaparız” açıklamasında bulundu.