Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Asfalt ve Beton Serme (Finişer)’ine çıkarak asfalt attı.
Kars’ta belediye tarafından yapılan asfalt çalışmlarını yerinde gören Başkan Murtaza Karaçanta, asfalt serme makinesine çıkarak işçilerle birlikte asfalt attı.
Subatan Yolu ve Aydınlık Evler Mahallesi’nde yol yapım çalışmları hakkında Teknik Başkan Yardımcısı Arda Turan Tatlı’dan bilgiler alan Karaçanta, kent merkezinde vatandaşları yol sorunundan kurtarmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.
30 Mart seçimlerinde vatandaşlara verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Murtaza Karaçanta, “Kent merkezinde bütün cadde ve sokaklarda binalar yükseliyor. Binaların yükselmesinde en büyük etkenin yapılan yollardır. Yol ve alt yapı sorunu tamamlanan bölgelerde hızla binalar yükseliyor. Gelişi güzel yapılan gece kondu evler ise müteahhitlere veriliyor. Bu Kars’ın gelişiminde önemli etken oluyor” dedi.
Yol çalışmalarının büyük bölümü kışa kadar bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Karaçanta, Belediye ekiplerinin özverili çalışmaları sonucunda Kars’a yakışır güzel yollar yaptıklarına dikkat çekti.
Bir süre asfalt yol yapımı çalışanlarıyla sohbet eden Murtaza Karaçanta, daha sonra asfalt finişer’inin başına geçerek yola asfalt serdi. Karaçanta’yı asfalt makinesinin üzerine gören vatandaşlar ise bir süre şaşkınlıklarını üzerinden atamadı.