Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Fırat, Karaçoban ilçe merkezi ve birçok köyü gezerek destek istedi: “Milletimiz istediği anayasaya kavuşacak.” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına Karaçoban ilçesinde devam etti. Fırat; ilçe merkezi, Maruf, Duman, Kuşluca, Kollumaksut, Burnaz, Dedeören ve Karaköprü mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların, sandık güvenliğiyle ilgili kaygılarını dile getirmesi üzerine Fırat, “Merak etmeyin, tüm sandıklarda tedbirler alınacak. Sizler oyunuza sahip çıkın, ailece oyunuzu kullanın.” yanıtını verdi.
‘GÜVENLİĞİNİZDEN ENDİŞENİZ OLMASIN’
Seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandıklarını Ak Partili Fırat, Ak Parti’nin sadece milleti temsil etiğine vurgu yaptı. Fırat, ilçe ve mahallelere yaptıkları ziyaretlerinin seçimlerden sonra da devam edeceğini belirten Fırat:
“Burada nasıl sizleri ziyaret ediyorsak yanınızda yer alıyorsak seçimden sonra seçildiğimiz zamanda değişen bir şey olmayacak. Buranın bir insanı olarak durumunuzu isteklerinizi ve beklentilerinizi yakından biliyorum. Sizler oyunuza sahip çıkın gerisi yetkililerin işidir. Güvenliğinizden endişeniz olmasın. Baskılarla oy kullanılmasına izin verilmeyecek.”
‘ŞER ODAKLARINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ’
Çözüm sürecinin tüm bölge ve ülkede özlenen huzur ortamını sağlamak için yürütüldüğünü ve bu sürecin amacına ulaşacağının altını çizen Fırat, yeni anayasanın önemine vurgu yaptı. Fırat:
“Destekleriniz ne kadar güçlü olursa sürece de katkısı o kadar büyük olur. Boş vaatlerde bulunarak halkı kandırmaya çalışanlar bunlardan anlamaz. Çünkü bu sorunlardan beslenenler bu başarıları da sindiremez. AK Parti iktidarı döneminde özgürlük ve insan haklarına verilen değer hiçbir dönemde olmadığı kadar arttı. Fakat bazı kesimler bu özgürlüğü farklı şekilde kullandı. Kendi vesayetlerini oluşturmak gibi. Biz şer odaklarına müsaade etmeyeceğiz. İçiniz rahat olsun değerli hemşerilerim. Yeni anayasamızla milletimizde istediği anayasaya kavuşacak.” şeklinde konuştu.