'SAMSUNSPOR'A BAŞARILI SEZON DİLİYORUM'
Samsunspor'la ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, "Samsunsporumuza bu yıl başarılı bir sezon diliyorum. Allah muvaffak etsin. Samsunspor’un başarısında hepimizin seviniyoruz, başarısızlığından da hepimizin üzülüyoruz. O bakımdan bu yıl başarının taçlandığı bir süre olsun. Samsunspor gerçekten mükemmel bir stada sahip. Bu görkemli tesisle sportif başarılar elde etmek şehrimize yakışır diye düşünüyorum" dedi.

'ERKURT TUTU SAĞLIĞINA DİKKAT ETSİN'
Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu'ya başarı ve sağlık dilediğini söyleyen Yılmaz, "Bu iş çok stresli bir iş. Sağlığını kaybetmesin, sağlığına dikkat etsin. Elde edecekleri sportif başarılar oluştukça şehir etrafında daha da kenetlenecektir. Sportif başarı alınamayınca spora yapılan katkının miktarı otomatik olarak azalabiliyor. Daha doğrusu spora yönelik katkı beklentisinde olanlar da katkı talebinde bulunamaz hale geliyor" diye konuştu.

'OLİMPİYATLARDA SIMSIKI KENETLENDİK'
İşitme Engelliler Olimpiyatları'nın mükemmel bir organizasyonla sonlandığını söyleyen Başkan Yılmaz, "Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu olimpiyatların başarılı olmasını istemeyen insanlar vardı. Bu şer odakları bu işi sabote edebilirlerdi. Biz sımsıkı kenetlendik ve Allah onlara fırsat vermedi. Özellikle fedakarlıkla çalışan aslan gibi güvenlik güçlerimize ve bütün çalışanlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'SPOR TESİSLERİ ATIL KALMAYACAK'
Samsun'a olimpiyatlar kapsamında yaklaşık 500 milyon TL'lik sportif tesis yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, "Biz önümüzdeki dönem bu tesisleri bu salonları canlı tutmalıyız. Bu salonlarda muhakkak amatör salon sporları konusunda Türkiye'nin başka yerinde olmayan başarı öyküleri ortaya koymalıyız. Bu sportif alt yapı zenginliğini sonuca yansıtmalıyız. Amatör spor kulüpleri kuracağız, var olan kulüplerimizi destekleyeceğiz. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde kulüpleri bulunduğu kategorinin bir üst seviyesine çıkartacağız. Bu salonların atıl kalmasını böylelikle önleyeceğiz" dedi.