Beşiktaş Belediyesi 16 amatör spor kulübüne 10 bin adet forma, eşofman ve çeşitli spor malzemesi yardımında bulundu.
Beşiktaş Belediyesi tarafından Çilekli Spor Tesisleri’nde amatör kulüplere destek amaçlı program düzenledi. Program kapsamında Beşiktaş’ta bulunan 16 amatör kulübüne 10 bin adet forma, eşofman ve çeşitli spor malzemeleri dağıtıldı. Program öncesinde amatör spor kulübünde futbol eğitimi gören çocuklar antrenman yaptı. Programa katılarak amatör futbolcularla bir araya gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, desteklerinin süreceğini söyledi.
“Amatör kulüplere yardım eden cennetin kapılarını aralar” diyen Hazinedar, “Çocuklara yani geleceğe yatırım yapmak çok önemli bu yüzden amatör spor kulüpleri çok önemli. Tamam spor bir endüstri alanı ve endüstri açısından önemli bir yatırım bunlar, hem de evlatlarımızın bu şehrin negatif ortamında spor yapmalarını sağlamak için destek vermeliyiz. Beşiktaş amatör spor kulüplerinde her geçen gün çok daha iyiye gidecek. Çünkü, amatör spor kulüpler hem profesyonel futbolun desteklenmesi ve bizi gururlandıracak başarılara imza atmamız için en önemli temel unsurdur” şeklinde konuştu.
Beşiktaş takımına maçlarında başarılar dileyen Başkan Hazinedar, “Brugge maçına gidiyoruz. Hem orada kazanıp hem de burada kazanıp çeyrek finale adımızı yazdıracağız. Ben inanıyorum ki bu sene Beşiktaş’ımızı çok iyi bir noktaya taşıyacağız. Türkiye’nin buna çok ihtiyacı var. Beşiktaş takımı olarak hem ligte hem de UEFA’da başarılı olmak istiyoruz. Üstelik bunu stadımız olmadan yapacağız. Yeni stadı şampiyon bir takım olarak açmak istiyoruz” diye konuştu.
Program sonunda amatör spor kulüpleriyle fotoğraf çektiren Hazinedar, takım yetkililerine malzemeleri kutu halinde teslim etti.