AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu Gürpınar ilçesini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.
AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş ve partililer tarafından coşku ile karşılanan Kandaşoğlu partililerle tek tek tokalaşarak görüş ve önerilerinde bulundu.
“SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUM”
Burada partililere bir açıklama yapan AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Zahir Kandaşoğlu, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan miilletvekili seçiminde herkes gibi kendisinin de aday olduğunu belirterek, “Bu dönem herkes gibi bende adayım. Bildiğiniz gibi Daha önce de Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda da başkanlık yaptım. Bu yıl Ak Parti’de adayım, umarım bu yıl nasip olur ve Van’a yakışır bir şekilde hizmet ederiz. Sizler için en iyi siyaseti yapmaya çalışacağız. Herkes ile birebir görüşeceğim. Sürekli sizin içinizde olacağım. Allah nasip ederse milletvekili olursak hiçbir komisyonda görev almayacağım. Ben ilçelerin yönetimlerine gireceğim ve değişik bir siyaset yapmaya çalışacağız. Gençleri çok seviyorum ve gençlerle bire bir görüşeceğim. Daha öncede belirttiğim gibi bütün ilçelerimiz otoban kenarındadır. Bunun için ilçeleri çok önemsiyorum. Bundan dolayı ilçelere çok iyi hizmetler yapılmalıdır. Bu görev bana verilirse ben sizin sesiniz olacağım, sizler için elimden gelen her şeyi yapıp size en iyi hizmeti yapacağım. Ben bu işler biler birisiyim, bu işlerin nasıl yürüdüğünü bilen biriyim. Bundan dolayı bütün kardeşlerimden destek istiyorum. Ben Allah nasip ederse milletvekili olduğum zaman bugün millet bana nasıl rahat ulaşıyorsa o günde aynı şekilde rahat ulaşacaktır. Artık bu insanların yüzünü güldürmek istiyoruz. Sorunlarınızı çözmeye geldim. Sorunları çözmek benim işim. Bundan dolayı sizlere layık olacağım ve bu görevi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum” dedi.
“ZAHİR KANDAŞOĞLU EN İYİ ADAYLAR ARASINDA YER ALIYOR”
Daha sonra söz alan AK Parti Gürpınar İlçe Başkanı Halit Toktaş, Ak Parti’nin Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirterek, “Bizde teşkilat olarak ileriki günler için en iyi adayı seçmek istiyoruz. Zahir Kandaşolu’da bu en iyi adaylar arasında yer almaktadır. Kendisinin seçilmesini cani gönülden istiyoruz. Umarız ki Zahir Kandaşoğlu’nun daha önce olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarında da başarılı olur. Bu seçimde listeye giren ve girmeyen bütün adayların tekrar yanımızda yer almalarını istiyoruz. Teşkilat olarak Zahir Kandaşoğlu’nu 8 kişilik listede görmek istiyoruz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sona erdi.