Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı, “Cevdet Çağla Eserleri Konseri” Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu’nda gerçekleşti.
Şef Aydemir Tuncer yönetiminde gerçekleşen konseri, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mitat Yolcu, İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Müdürü İhsan Kılavuz’ın yanı sıra çok sayıda müziksever izledi. Klasik Türk müziği bestecisi Cevdet Çağla’nın en iyi eserleri Türk Sanat Müziği İcra Heyeti tarafından gerçekleştirilerek izleyenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. İki bölümden oluşan konserde toplam da 16 eser icra edildi.
Yaklaşık iki saat süren konser sonunda Şef Aydemir Tuncer ve sanatçılara çiçek veren Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mitat Yolcu, “Bu koro Türkiye’de sayılı korolar arasında. Başta Şef Aydemir Tuncer olmak üzere solistlerimize, müzisyenlerimize çok teşekkür ediyorum. Antalya’da Türk Sanat Musikisi emin ellerde. Arkadaşlarımız alanının en iyi sanatçılarını bizim ile buluşturdular. Konservatuvarımız güzel işler yapmaya devam ediyor” dedi.
Muhteşem konser sonunda izleyenler uzun süre sanatçıları ayakta alkışladı.